Contact

 

Creativiteit komt niet zomaar, inmiddels heb ik in de afgelopen 2 jaar veel dingen bereikt door ze zelf uit te voeren. Als zanger begon ik 5 jaar geleden in een band, naarmate de tijd vorderde koos ik ervoor om als Vocalist / Voice Actor aan de gang te gaan. Hierdoor heb ik diverse opdrachtjes (helaas nog niet betaald) uitgevoerd en staat mijn naam bij diverse producers bekend. Weet wel dat dit soort dingen niet zomaar op je pad komen. En ook in dit geval je altijd zal moeten strijden voor een plekje aan de top.

Mijn doel en visie is om datgene te bereiken wat ik het liefste doe, mijn creativiteit (de kunstzinnige dingen), het organiseren van evenementen en het muzikaal bezig zijn combineren in een baan. Maar mocht dit niet mogelijk zijn ik ook opensta voor andere bezigheden, zolang ik mijn hart en mijn passie er maar in kan gooien. Ik hoop dan ook dat na het lezen van dit verhaal mensen denken van die jongen die dit heeft geschreven verdient een kans. Want ik kan je zeggen als je mij aanneemt dan neem je niet zomaar iemand aan, dan neem je iemand aan die meeleeft, behulpzaam is, vrolijk, creatief, muzikaal, flexibel en zo kan ik nog heel veel woorden neerzetten over mijzelf. Ik wil gewoon aan de slag en dat zal ik laten zien ook!

Op deze site kun je dan ook een groot deel van mijn portfolio bekijken. Neem gerust contact met mij op via: getbizzerproductions@live.nl

Met vriendelijke groet,

Richard Snijder

 

13939320_1685456255111804_1741517862507381243_n

Twitter: http://twitter.com/#!/GetBizzer
Facebook: http://facebook.com/richard.snijder
Youtube: http://youtube.com/getbizzer
Soundcloud: http://soundcloud.com/richard-snijder

Advertentie